روابط‌عمومی‌ها به عنوان بازوی اطلاع‌رسانی در استان به صورت هم‌افزا عمل کنند

امام جمعه زنجان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید هوشمند عمل کرده و بدانند چگونه مجموعه خود را مدیریت کنند.

به گزارش میراث‌آریا، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی پنج‌شنبه ۲ اسفندماه در دیدار با اعضای شورای روابط عمومی‌های استان زنجان بیان کرد: روابط عمومی نباید یک سویه باشد و آن بخشی که خودش صلاح می‌داند را منعکس کند. 

 در مورد مسئله رسانه و مأموریت‌هایی که در روابط عمومی وجود دارد، تصریح کرد: حوزه مأموریتی حوزه متفاوتی است. اینکه هر دستگاه چه مقدار از کارهایی که برعهده روابط عمومی است را انجام می‌دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان حسینی افزود: بخشی از آن کارها منوط به سیاست‌هایی است که در آن مجموعه وجود دارد و بخشی دیگر منوط به مقدورات و امکاناتی می‌شود که در آن مجموعه است.

امام جمعه زنجان با اشاره به اهمیت هم‌افزایی، عنوان کرد: روابط عمومی‌ها به عنوان بازوی اطلاع‌رسانی در استان باید به صورت هم‌افزا عمل کنند.

حسینی با بیان اینکه نباید هرکس برای خود عمل کند، افزود: گاهی هرکسی برای خودش کار می‌کند. آن چیزی که در جریان‌سازی‌ها اهمیت دارد این است که هرکسی برای خودش کار نکند و با همکاری و همراهی هم کار شود.

او با اشاره به اینکه بسیاری از مجموعه‌هارسالت فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، بازرگانی و ... دارند، بیان کرد: اشتراکاتی بین دستگاه‌های مختلف در اقدامات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... وجود دارد. برای مثال درجریان ناترازی‌ها نیروهای صنعت برق و گاز کار وقتی با مشکلی مواجه می‌شوند، می‌توانند آن را با کمک دیگر بخش‌ها حل کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با تأکید بر اهمیت مسئله عملیات مشترک و قرارگاهی و هم‌افزایی، بیان کرد: خداوند ظرفیت‌هایی را در اختیار ما گذاشته است که در صورت استفاده نکردن باید پاسخ‌گو باشیم. ما از خیلی از مواردی که در اختیارمان است استفاده نمی‌کنیم.

حسینی با اشاره به اینکه در بخش رسانه و اطلاع‌رسانی کسی غیر از روابط عمومی مسئول نیست، گفت: اینجا حلقه اول روابط عمومی است و اگر این کار درست انجام شود، هر مسجد و محله و کانون فرهنگی، قرآنی و ... یه پایگاه خبری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120400188
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha